hond

Zo pak jij de slechte adem van je hond aan

Wanneer je hond last heeft van een slechte adem, is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk wordt aangepakt. Het is namelijk niet fijn voor de hond en het kan ook zorgen voor gezondheidsproblemen. Zorg er daarom altijd voor dat het gebit van je hond helemaal schoon is. Dit kan bijvoorbeeld met een tandenborstel, maar je kunt hier ook een speciaal speeltje voor gebruiken dat het gebit reinigt, of een vloeistof dat je toe kunt voegen aan het drinkwater van je hond waardoor het reinigend wordt. Zo kun je met verschillende producten heel eenvoudig de slechte adem van je hond aanpakken. 

Drinkwater additief om een slechte adem tegen te gaan 

Je kunt de slechte adem van je hond heel eenvoudig bestrijden met California Pets drinkwater additief. Door slechts een theelepel van deze vloeistof toe te voegen aan het drinkwater kun je je hond heel gezond houden. Het water wordt dan namelijk omgetoverd tot een mondwater dat het gebit en de holte van de bek reinigt en verzorgt. Zo lost tandplak op en wordt tandsteen helemaal week waardoor het eenvoudig te verwijderen is. Hierdoor kan er ook geen tandvleesontsteking of tandbederf ontstaan. 

Hoe gaat California Pets drinkwater additief in zijn werk? 

In California Pets drinkwater additief zitten verschillende ingrediënten die ervoor zorgen dat het productief zijn werk kan doen. Door de actieve zuurstof bijvoorbeeld kunnen schadelijke bacteriën niet hun werk doen en dus ook geen nare geurtjes verspreiden. Er zitten geen smaakstoffen of geurtjes in de vloeistof verwerkt, dus je hond zal niet eens in de gaten hebben dat hij iets anders drinkt dan zijn normale drinkwater. 

AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden om een slechte adem tegen te gaan 

Een andere manier om effectief het gebit van je hond schoon te maken, is door de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden te gebruiken. Dit is een innovatieve tandenborstel die speciaal is ontwikkeld om het gebit van je huisdier te poetsen. Je kunt hiermee namelijk heel snel en doeltreffend voedselresten verwijderen, maar het is ook geschikt om tandplak, tandsteen en zelfs verkleuringen op de tanden te verwijderen. 

Hoe gaat de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden in zijn werk? 

De tandenborstel van AE Dogz is uniek en heeft een speciale kop die werkt als een spons. Deze spons bestaat uit allemaal nanodeeltjes en zodra deze nat worden, werken deze erg absorberend. Het worden dan namelijk allemaal buisjes die vlekken op het tandglazuur en andere verontreinigingen kunnen absorberen. Al na slechts een aantal keer deze tandenborstel gebruiken, zie je al verschil. 

Een gezond gebit met de Chewsi Dental Chew Toy 

Wist je dat je ook het gebit van je hond kunt reinigen zonder dat je er zelf moeite voor hoeft te doen? Door een speeltje te kopen zoals de Chewsi Dental Chew Toy, heeft je hond totaal niet in de gaten dat hij zijn gebit aan het reinigen is. Het speeltje is gemaakt van natuurlijk en heel sterk rubber dat een enorme aantrekkingskracht op je hond heeft. 

Hoe gaat de Chewsi Dental Chew Toy in zijn werk? 

De Chewsi Dental Chew Toy heeft een hele ribbelige structuur waardoor de tanden en kiezen schoon worden gemaakt terwijl je hond erop kauwt. Daarnaast heeft het ook zachte noppen dat voedselresten en tandplak verwijdert zonder dat het verder het gebit van je hond aantast. 

Een tandspray voor je hond 

Houd de bek van je hond gezond en fris met de Dr. Brite Natural Tandspray. Deze biologische spray bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten die niet alleen geschikt zijn voor je hond, maar ook voor je kat en zelfs voor mensen. De slechte adem van je hond wordt op een zachte manier bestreden en je hond zal deze smaak heerlijk vinden. 

Hoe gaat de Dr. Brite Natural Tandspray in zijn werk? 

De Dr. Brite Natural Tandspray heeft verschillende ingrediënten, zoals ontzuurde vitamine C en grapefruit zaadolie. Verder bevat het ook nog kokosolie, wat al eeuwenlang gebruikt wordt voor de mondverzorging van de mens. Het houdt namelijk de tanden wit, weekt tandsteen los en bestrijdt de schadelijke bacteriën in de bek van je hond. Ook bevat deze spray peterselie zaadolie om te zorgen voor een frisse adem en propolis wordt gebruikt om alle slechte bacteriën en schimmels te doden. 

Een schoonmaak pen voor je hond 

Je kunt er ook voor kiezen om de slechte adem van je hond aan te pakken door middel van de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen. Dit is een speciale pen die je gebruikt om tandplak te verwijderen. Wanneer tandplak langere tijd blijft zitten, kan dit namelijk veranderen in tandsteen en dit tast de gezondheid en het welzijn van je hond aan. Gebruik dus de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen regelmatig om het gebit van je hond schoon en gezond te houden. 

Hoe gaat de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen in zijn werk? 

Bij de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen krijg je naast de pen ook een spray. Deze moet je spuiten op het gebit of de tandvleesrand van je hond. Het bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten, zoals kokosolie, propolis, grapefruit zaadolie en peterselie zaadolie. Deze bestanddelen zorgen er samen voor dat alle schadelijke bacteriën worden gedood, dat het gebit schoon blijft en natuurlijk dat de adem van je hond weer fris wordt. 

Een schoonmaakset voor je hond 

Nog een andere manier om het gebit van je hond schoon te houden, is door de OxyFresh Pet Dental Kit te gebruiken. In deze kit vind je drie vinger tandenborstels, een tandpasta en een tandenspray. Deze tandpasta smeer je natuurlijk op de vinger tandenborstel waar je heel gemakkelijk het gebit van je hond mee kunt poetsen. Verder kun je de spray op de tanden en de tandvleeslijn van je hond spuiten. Doordat deze producten actief zuurstof bevat, kunnen de schadelijke bacteriën niet overleven. Zij kunnen dus ook geen nare geurtjes verspreiden en wordt de slechte adem echt aangepakt in plaats van dat deze alleen gemaskeerd wordt. Door de OxyFresh Pet Dental Kit regelmatig te gebruiken, heeft je hond weer schone tanden en de hele dag door een heerlijk frisse adem. 

Naast een frisse adem, is een frisse vacht ook goed voor je hond. Was daarom regelmatig je hond met een hondenshampoo. Deze zijn speciaal gemaakt voor de vacht van je hond. Frisse adem en een frisse vacht is prettig, maar houd er ook rekening mee dat de oren van je hond regelmatig schoongemaakt worden. Oorreinger voor je hond is kan hierbij helpen. Dit ook om eventuele oorontsteking te voorkomen. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.