roken e-sigaretten

Wat zijn de gezondheidsgevolgen van het roken van e-sigaretten?

Benzeen, nitrosaminen en formaldehyde zijn stoffen die in ‘ouderwetse’ sigaretten zitten. Het is dan ook algemeen bekend dat het roken van sigaretten niet goed voor je gezondheid is. Het inademen van deze stoffen kan schadelijk zijn voor je gezondheid. De stoffen die in de sigaretten zitten zijn namelijk kankerverwekkend. Steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om de overstap te maken naar zogenaamde e-sigaretten. Dit is een alternatief voor de originele sigaretten. Het Charlie Noble assortiment is breed. Er zijn allerlei verschillende smaken die je kan roken met een e-sigaret. Ook zijn er verschillende soorten Hexa producten op de markt. Maar hoe gezond zijn deze e-sigaretten nu eigenlijk?

Hoe schadelijk zijn e-sigaretten voor je gezondheid?

E-sigaretten kunnen, net als normale sigaretten, nog steeds schadelijk zijn voor je gezondheid. Ze kunnen irritatie veroorzaken aan luchtwegen of zelfs schade toebrengen. Ook kunnen de sigaretten zorgen voor hartkloppingen. Dit komt door de stoffen die je inhaleert. Er zijn ook onderzoeken over de effecten op lange termijn van e-sigaretten van bijvoorbeeld het Charlie Noble assortiment. Maar omdat de e-sigaretten nog niet heel lang op de markt zijn is hier nog niet heel veel duidelijkheid over. Onderzoekers zijn het wel eens dat de e-sigaretten van de Hexa producten een goed alternatief zijn voor sigaretten met tabak. Deze zijn namelijk duidelijk veel schadelijker voor je gezondheid. 

Het gebruiken van e-sigaretten

Het gebruiken van e-sigaretten is dus een goed alternatief voor normale sigaretten. Doordat de e-sigaretten steeds populairder worden kan je de sigaretten eigenlijk bijna overal kopen. Dus als je op zoek bent naar Hexa producten kan je online kijken of langsgaan bij een lokale tabakshop. Ook voor het Charlie Noble assortiment hoef je niet lang te zoeken. Hoewel het gebruiken van e-sigaretten niet helemaal zonder risico’s is, zijn de sigaretten zeker een beter alternatief als je toch graag wil (blijven) roken.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.