Koken kan een leuke, lonende ervaring zijn, en het is een geweldige manier om uw dierbaren te laten zien dat u om ze geeft. Bovendien zijn zelfgemaakte maaltijden bijna altijd gezonder en goedkoper dan uit eten gaan. In dit artikel leggen wij uit hoe u thuis geweldige maaltijden kan bereiden!Lees meer

wortels koken

Eerst gekweekt waar de Himalaya en de Hindu Kush-bergen samenkomen, werden paarse wortelen en hun gele alternatieven gedomesticeerd in de vroege 10-11e eeuw voordat ze de Middellandse Zee raakten, en vervolgens het westelijk halfrond rond 1600. Van erwten en wortelen tot worteltaart, deze zoete groente kunnen in veel verschillende gerechtenLees meer

Tapas zijn hip en happening, vooral de afgelopen jaren zijn ze erg in populariteit toegenomen. Er zijn diverse goede websites waar heerlijke tapas recepten te vinden zijn. Als je kijkt naar het aanbod, dan valt het direct op dat er veel onbewerkte producten tussen zitten. Voor de lezers die tapasLees meer

Komkommers bestaan ​​voor ongeveer 95 procent uit water, waardoor ze een zeer lage energiedichtheid hebben, wat betekent dat ze een kleine hoeveelheid calorieën per gram voedsel bevatten. Hoewel ongeschilde komkommers vezels en kleine hoeveelheden vitamines en mineralen bevatten, zijn gepelde komkommers geen geweldige bron van voedingsstoffen, tenzij je er veelLees meer