Vind gemakkelijk je weg op fietsvakantie met deze fietstoepassingen

Je kunt meer routes en locaties vinden om te fietsen met behulp van fietsnavigatie- en routeplanning applicaties. Met de beste fiets apps voor routeplanning kun je je eigen ritten maken en routes vinden die andere fietsers hebben genomen. Voor reizen onderweg of fietsen door de stad, zullen verschillende applicaties het werk doen en een route voor je samenstellen als je een bestemming opgeeft. Er zijn tal van fiets apps die je kunnen helpen met routeplanning, efficiënte training, fietsonderhoud en nog veel meer. Daarom is het vaak een uitdaging om de goede apps van de slechte te scheiden. Hieronder staan ​​twee van de beste apps die je kunt gebruiken om gemakkelijker je weg te vinden. Nadat je hebt gekozen, kun je de app installeren en een SP connect telefoonhouder op je fiets monteren en vervolgens je telefoon erop zetten. Daarna kun je vrij door de stad navigeren.

Google Maps

Google Maps ‘integratie van Google Zoeken en touchscreen, fietsspecifieke navigatie is meestal redelijk goed, hoewel je het niet voor een lange rit wilt gebruiken. Hoewel Apple een aantal ongelooflijke technologische vooruitgang heeft geboekt, domineert Google nog steeds de kaartenmarkt. Hoewel het niet perfect is, zoals alle apps, is het een van de beste in zijn genre. De audio-afslag-voor-afslag aanwijzingen zijn ook handig tijdens het rijden. Dit is perfect als je ervoor kiest om een ​​koptelefoon te gebruiken. Zo kun je je telefoon in je telefoonhouder fiets bewaren en gemakkelijk navigeren.

Bikemap

Bikemap biedt routeplanning, navigatie, realtime updates en nog veel meer functies. Via de realtime updates van de app kun je andere Bikemap gebruikers informeren over eventuele problemen die je tegenkomt tijdens het rijden. Fietsers die vaak in steden rijden, vinden het misschien aantrekkelijker. Meer dan zeven miljoen door gebruikers gegenereerde routes, route verzamelingen en in-app ritstatistieken behoren tot de extra functies. De meeste mogelijkheden van Bikemap zijn gratis beschikbaar. Je kunt echter de pro-versie krijgen voor extra functies. Je kunt bijvoorbeeld meer kaart keuzes ontgrendelen, zoals fietsvriendelijke kaartlagen, 3D-weergaven van je geplande routes en offline navigatie.

Komoot

Er is een heleboel route gerelateerde informatie beschikbaar in de Komoot app. Hoewel Google Maps misschien wel de marktleider is als het gaat om navigatie in het algemeen, schiet het af en toe tekort als het gaat om fietsroutes. Met Komoot kun je woon-werkverkeer plannen, evenals weg-, berg- en grindritten met behulp van de gratis OpenStreetMap database. Het belangrijkste verschil tussen Komoot en Google Maps zit hem in de routing. Komoot probeert de meest effectieve route te selecteren, rekening houdend met zowel je conditie als hoe fietsvriendelijk een weg of pad is. Komoot geeft je informatie over de complexiteit van de route, het benodigde fitnessniveau en de soorten wegdek die je tegenkomt. Het levert zelfs het hoogteprofiel op. Het biedt snelheid, afgelegde kilometers, resterende afstand en snelle routewijzigingen ter plaatse nadat je route is begonnen. Je kunt ook kijken naar andere voorgestelde routes in je buurt. Naast samengestelde hoogtepunten biedt Komoot ritten aan die worden aanbevolen door regionale rijders en Komoot ambassadeurs. Dit kan een geweldige manier zijn om onontdekte plaatse in je buurt te vinden. Extra mogelijkheden, waaronder een meerdaagse planner en live tracking, worden ontgrendeld met een betaald abonnement.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.