traangoot behandeling

Traangoot behandeling: waar moet je op letten?

Heb je last van donkere kringen onder je ogen? Of krijg je regelmatig wallen onder de ogen nadat je een nacht slecht hebt geslapen? Het is in dit geval goed mogelijk om hier iets aan te doen. Onder andere een traangoot behandeling is hier een oplossing voor. Maar wat is een traangoot behandeling precies en waar moet je op letten voordat je deze ingreep laat doen? Dat lees je hier!

Wat is een traangoot behandeling?

Een traangoot behandeling is een behandeling waarbij er gebruik wordt gemaakt van fillers. Een filler is gemaakt van hyaluronzuur: een stof die ook door het lichaam zelf aangemaakt wordt voor meer volume en stevigheid. Naarmate we ouder worden zal het lichaam dit minder snel aanmaken waardoor je sneller last krijgt van wallen. Een traangoot behandeling zorgt ervoor dat de huid onder de ogen weer strak en glad wordt. Het laten uitvoeren van een dergelijke behandeling kan bij verschillende klinieken.

De belangrijkste aandachtspunten

Er zijn wel een aantal aandachtspunten die je mee moet nemen voordat je besluit een traangoot behandeling uit te laten voeren. Zo is het belangrijk om te weten dat deze behandeling niet bij iedereen mogelijk is. Is de huid onder de ogen te slap, dan loop je het risico dat de huid dik wordt na de behandeling met fillers. De behandeling heeft dan juist een averechts effect. Te slappe huid kan bij mannen en vrouwen boven de 35 jaar voorkomen. Laat je huid daarom altijd eerst goed controleren. Een goede arts zal tijdens het consult bepalen of jouw huid geschikt is voor een traangoot behandeling. Wat zijn andere punten om op te letten?

  • Ga altijd naar een ervaren arts of kliniek. Een traangoot behandeling is een moeilijke behandeling die niet zomaar iedereen kan uitvoeren. Doe daarom je research en kies voor een ervaren kliniek.
  • Zorg ervoor dat de kliniek ook gespecialiseerd is in het oplossen van fillers. Als er iets voorkomt tijdens de behandeling, kan de filler meteen gecorrigeerd worden.
  • Kies voor een kliniek die werkt met goede kwaliteit fillers. Onder andere Restylane is een van de betere merken op het gebied van fillers. Het merk staat bekend om de gladde en natuurlijke resultaten.
  • Zorg voor een behandeling met canule. Dit is een buisje met stompe punt, waardoor er geen blauwe plekken ontstaan tijdens de behandeling en de kans klein is dat er in een bloedvat wordt gepikt.

Laat je van tevoren altijd goed informeren. Stel je vraag bij een professional of ga eerst langs voor een consult. Dit kan bijvoorbeeld bij Betan Clinics. Laat nooit meteen de behandeling uitvoeren en denk er eerst goed overna. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en geniet je van een mooi resultaat!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.