Relatiebreuk herstellen, wij kunnen je erbij helpen.

Het verliefd worden in een relatie is het makkelijkste gedeelte. Na een tijdje komt pas echt de uitdaging voor koppels… Hoe zorg je ervoor dat de vuur en spanning van de romantiek en liefde aangewakkerd blijft?

Relatieredder zet hieronder 5 handige tips, om een relatie te verbeteren of om de uitzichtloze liefde tussen jou en je ex weer aan te wakkeren. Wij van gezondheid24 vinden dit echt een aanrader..

Relatieredder bied namelijk handvatten aan om jou ex weer bij je terug te krijgen of een relatie te herstellen die in een scheiding ligt. Vele van hun rituelen bieden binnen 5 dagen al een optimaal resultaat. Zo zijn er ervaringen dat de ex binnen 3 dagen je al opbelt of zelfs bij je langs komt.

Wie is Relatieredder en waarom zijn ze nu zo handig in te zetten bij een relatiebreuk?

Relatieredder is een groep sjamanen die sinds 2006 een samenwerking zijn aangegaan. Ze bieden alternatieve manier aan (oeroude ierse hekserij rituelen) om personen te helpen om o.a. je relatie weer op orde te krijgen, je ex terug te krijgen, tot een nieuwe vlam te vinden. Relatieredder staat onder vele mensen bekend als de best beoordeelde vereniging in witte magie rituelen van Nederland. Je kunt de vele goede ervaringen en reviews lezen op hun website. Ze zijn beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 9.7.

 

Relatieredder.nl relatie tips:

1. Voorkom “falen in je partner zijn hoofd”.

Een van de grootste gevaren in hechte relaties is aannemen dat de andere persoon precies hetzelfde is als jij, wat betreft zijn gevoelens en gedachten. Soms wil ons emotionele zelf niet accepteren dat de persoon met wie we zo dicht bij ons zijn, in feite anders is dan wij – soms heel anders. Veel mensen maken deze fout en het zal bij veel mensen ook echt veel kosten. Relatieredder helpt om in te voelen of jullie bij elkaar passen en als dit niet zo is, geven ze advies wat de juiste weg is om dit wel voor elkaar te krijgen.

  1. Oefen emotionele afstemming.Luister bij het communiceren met elkaar niet alleen naar wat de ander zegt, maar ook naar de emoties die onder de woorden zitten. Kijk bijvoorbeeld of de persoon gestresst oogt, verdriet heeft of enthousiast is.

 

  1. Vertrouw op anderen.De ondersteuning van relatieredder.nl zullen helpen vertrouwen op te bouwen, wat de sleutel is tot het hebben van een gelukkige, duurzame relatie. Wij zullen invoelen en een persoonlijke evaluatie geven van het vertrouwensniveau van de relatie tussen jullie. Hou er wel rekening mee dat er een te harde eerlijke mening uit kan komen. Zo kan een persoon anders handelen, op een manier die niet past bij jouw mentale model van die persoon. We kunnen dan wel altijd kijken naar manieren hoe jij of die persoon kan veranderen erin.

 

  1. Zorg voor gezonde conflicten.Verrassing – conflicten kunnen gezond zijn in relaties! Als je een relatie aangaat in de verwachting dat je nooit zult vechten, kan je eerste gevecht heel goed leiden tot het einde van de relatie. Leer in plaats daarvan strategieën voor een gezonde conflictoplossing en praat er vooraf met de andere persoon over.

 

  1. Respecteer grenzen en privacy.Technologische ontwikkelingen maken het voor ons zo gemakkelijk om elkaar te volgen en constant met elkaar te communiceren. Door elkaar echter privacy te geven en de ander niet te dwingen dingen te doen die ze liever niet doen. Wordt het geluk over het algemeen vergroot in relaties, omdat het wederzijds vertrouwen tussen jullie opbouwt.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.