Nicopods, hét populaire alternatief voor roken

Nicopods, ook wel nicotinezakjes, snus of pouches genoemd, zijn momenteel het alternatief voor roken. De voornaamste reden waarom mensen roken, is vanwege de nicotine. Dit is immers de verslavende stof en niet tabak. Nicopods bevatten nicotine in combinatie met een lekkere smaak, en verder niks. Ze zijn dus volledig rook- en tabaksvrij, en daardoor een heel goed alternatief voor je sigaret.

Hoe werken nicopods?

Het gebruik van nicopods is ontzettend simpel. Het is namelijk niet meer dan een klein zakje gevuld met nicotine en een smaak naar keuze. Deze plaats je onder je bovenlip, op het tandvlees. Zodra er speeksel bij komt zal er een smaak vrijkomen, evenals de nicotine. Voor sommigen werkt nicotine kalmerend en stimulerend, anderen kunnen zich beter focussen door nicopods. De pod is overigens zacht, waardoor hij heel comfortabel zit. Je hebt hier vrijwel geen last van.

Wat zijn de voordelen ervan?

Nicotinezakjes hebben een aantal voordelen, zeker als je het vergelijk met het roken van een sigaret. Het eerste voordeel hierbij is dat de nicotine niet via je longen naar binnen komt, maar wordt geabsorbeerd door het slijmvlies in je mond. Ook zitten er geen teer en tabak in de pouches, waardoor je ook geen tabaksvlekken meer kunt krijgen op je tanden of last kunt hebben van een rokersadem.

Een ander voordeel is dat de pouches erg klein zijn, waardoor je ze eenvoudig op verschillende plekken kunt gebruiken zonder dat anderen hier last van hebben. Het feit dat je niemand lastig valt met de rook van je sigaret is daarnaast al een groot voordeel op zich. Ook de verschillende smaken die toegevoegd worden aan de nicotinezakjes zorgt voor voordelen, want je hebt altijd een heerlijk frisse adem.

De juiste nicotine pouches bestellen

Als je nog nooit nicotine pouches hebt besteld kan het aanbod overweldigend zijn. Er zijn veel verschillende merken te vinden, en binnen die merken vind je ook weer verschillende pouches. Zo zijn er nicopods met een hoog of juist heel laag nicotinegehalte, zijn er veel verschillende smaken te vinden en kun je zelfs pouches kopen zonder nicotine.

Bepaal voor jezelf eerst hoe sterk het nicotinegehalte moet zijn, voordat je gaat kijken naar de verschillende smaken. Ben je een stevige roker, of rook je af en toe eens een sigaret? Voor mensen die af en toe een sigaret op steken of nog nooit hebben gerookt is er de milde variant. Deze hebben een nicotinegehalte tussen de 2 en 4 miligram. Ben je echter een sterke roker, dan heb je waarschijnlijk meer aan de Strong of Extra Strong versie.

Nadat je dat hebt gedaan bekijk je naar de verschillende smaken waar je uit kunt kiezen. Wil je graag een heerlijk frisse smaak, of ga je toch liever voor een fruitige smaak? Ook wanneer je liever eens iets compleet anders wilt proberen kan dat; er zijn namelijk ook vrij unieke smaken te vinden. denk hierbij aan gember, koffie, drop of de smaak van een heerlijke cocktail, zoals Pina Colada.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.