inlegkruisje

Inlegkruisje: welke soorten en maten zijn er?

Een inlegkruisje heb je zowel voor mannen als vrouwen. Het voorkomt dat er bloed of urine in het ondergoed lekt. Er zijn verschillende soorten inlegkruisjes en elke soort heeft andere voordelen. Ga daarom op zoek naar een variant die jij het prettigst vindt. 

Welke maat inlegkruisje heb je?

Een inlegkruisje vind je in elke maat. Het is dus belangrijk dat je dit goed probeert voor je hem aantrekt. Ook kun je advies inwinnen bij bijvoorbeeld een vriendin of je moeder hoe je deze het beste uit kunt kiezen. Wel is het belangrijk dat hij goed vastzit. Als het te los zit, loop je kans dat het er langs gaat lopen. Echter, als het te strak of te kort is, kun je jezelf ook niet fijn bewegen. Het is daarom noodzakelijk dat je op zoek gaat naar een model dat fijn zit.

Welke soort inlegkruisje past bij jou?

Je hebt inlegkruisjes voor normale dagen. Deze gebruik je dus op de dagen dat je weet dat er geen ongelukjes gebeuren. Natuurlijk mag er wel iets lekken, maar ze zijn voornamelijk bedoeld voor het normale gebruik. Ook heb je grotere modellen die ook wel de XL varianten worden genoemd. Deze worden gebruikt door mensen die veel druppelen of die dit comfortabel vinden zitten. Wel moet je opletten dat het niet teveel heen en weer beweegt. Anders kan er alsnog een druppel langs vallen. Ook zijn er speciale inlegkruisjes die bedoeld zijn voor mensen die een string dragen. Je wil niet dat het inlegkruisje te veel opvalt en daarom zijn dit wat smallere modellen. Als je veel druppelt dan is het verstandig om regelmatig te checken of je deze moet vervangen. Ook zijn er mensen die alleen ecologische producten gebruiken. Hiervoor is dan ook een uitgebreid assortiment beschikbaar.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.