tandarts

Gespecialiseerd dental depot: All Dent

All Dent is een gespecialiseerd dental depot waar tandartsen en mondhygiënisten terecht kunnen voor de volledige inrichting van de tandarts- of mondzorgpraktijk. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen een deel van de inrichting aan te schaffen of bijvoorbeeld alleen een tandartsstoel of verlichting. 

Dental Depot All Dent

De inrichting van een mondzorgpraktijk door dental depot All Dent wordt altijd uitgevoerd met producten van de beste kwaliteit. All Dent maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige tandarts apparatuur van topmerken. Op die manier kunnen alle mondzorgpraktijken de beste zorg leveren. Om de beste zorg te kunnen leveren is het echter ook van groot belang dat alle apparatuur altijd optimaal presteert. Dat kan worden gegarandeerd met het serviceteam. Het serviceteam van All Dent werkt door heel Nederland en kan dus bij problemen snel ter plaatse zijn. Buiten de reguliere openingstijden zijn zij voor spoedgevallen ook bereikbaar, zodat de continuïteit van de praktijk niet in het geding komt. 

Ergonomie, degelijkheid en design

Bij de inrichting van een tandarts- of mondzorgpraktijk moet rekening worden gehouden met Finse ergonomie, Duitse degelijkheid en Italiaans design. Op die manier wordt er goed gezorgd voor zowel de medewerkers als de patiënten en wordt er een fijn werkklimaat gecreëerd. Aan dat prettige werkklimaat wordt nog eens extra aandacht geschonken tijdens het ontwerpen van de praktijkinrichting. Zo wordt er niet alleen rekening gehouden met praktische zaken zoals voldoende opbergruimte, maar ook met de indeling van de ruimtes, de looplijnen en de kastindeling. Op die manier wordt de praktijk een rustige en efficiënte omgeving. Wel zo prettig om daar elke dag in te werken.

Elke praktijk is welkom

Bij All Dent is iedere praktijk welkom. Of het nu een kleine of grote praktijk is, elke praktijk krijgt de volledige aandacht en optimale service. Wanneer je de praktijkinrichting door All Dent laat doen, wordt er altijd gekeken naar jouw wensen en ideeën, zodat jouw praktijk ook echt jouw praktijk wordt en blijft. All Dent heeft ook een showroom waar specialisten advies kunnen geven en waar al een groot deel van ons assortiment te zien, te voelen en uitproberen is.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.