Facings voor een fraai gebit.

Bent u niet tevreden met het uiterlijk van uw tanden?  Vermijd u om te glimlachen bij foto’s? Dan zijn facings wellicht de oplossing voor u. Facings zijn een snelle en eenvoudige manier om tanden mooi te krijgen. Facings zijn niet alleen haalbaar voor beroemdheden maar voor iedereen.  

Niet iedereen is gezegend met mooi gevormde, schone en witte tanden. Tanden kunnen bijvoorbeeld beschadigd raken na een ongeval. Het kan echter ook zijn dat het gebit door slijtage en andere beschadigingen niet aan uw wensen voldoet.

Facings bieden de oplossing. Een facing is een dun schildje, gemaakt van composiet of porselein, dat op een tand of kies wordt geplaatst. Scheve tanden, verkleurde tanden, spleetjes of afgebroken hoekjes worden hiermee op een doeltreffende manier weer mooi gemaakt. 

Zelfvertrouwen is de basis van geluk. Als het om een mooie lach gaat, dan kunnen wij dit probleem voor u oplossen met composiet facings of porseleinen facings. Deze behandeling is ontworpen om uw glimlach snel en compleet te verbeteren. We gebruiken digitale en analoge ontwerpen om uw toekomstige glimlach vorm te geven zodat u de kans krijgt om alles te zien, voelen en verkennen voordat uw een definitieve beslissing neemt.

Binnen het vakgebied esthetische tandheelkunde wordt het uiterlijk van het gebit met tandheelkundige hulpmiddelen verfraaid. Doel is verbeteringen in de vorm, de stand en de kleur van de tanden en kiezen. 

Esthetische tandheelkunde is niet meer dan een verzamelnaam voor de tandheelkundige behandelingen waarmee we uw gebit kunnen herstellen naar een compleet en mooi gebit. De meeste mensen die kiezen voor esthetische tandheelkunde, zijn mensen die al heel lang niets aan hun tanden hebben gedaan. Facings is een onderdeel van de mogelijkheden welke wij bieden, hiermee blijft uw gebit zoveel mogelijk intact terwijl alleen het uiterlijk wordt verfraaid.

Een typische reactie na het verkrijgen van facings:

Het eindresultaat is prachtig. Vier witte tanden. Niet ‘Amerikaans wit’, maar natuurlijk wit. En de onregelmatigheden weg. Ik slaag er weer in om te glimlachen zonder dat ik me bewust ben van mijn tanden.

Wilt u meer weten? 

Hier vind u een overzicht met tandartsen welke specialiseren in Esthetische Tandheelkunde: https://www.zorgkaartnederland.nl/tandarts/cosmetische-tandheelkunde

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.