Een stralend wit gebit

Voor veel mensen is het hebben van een goed gezond gebit erg belangrijk. Ook de uitstraling van je gebit kan hier een rol bij spelen. Het is daarom voor sommige mensen belangrijk om een wit gebit te hebben. Er kunnen verschillende factoren spelen waardoor je gebit van kleur veranderd en dus stukje bij beetje minder wit wordt. Ook etenswaren kunnen erin meespelen dat je tanden de witte kleur verliezen. Gelukkig zijn er ook manieren om ervoor te zorgen dat de witheid in je tanden weer terugkomt.

Tanden bleken

Een erg bekende manier om de witheid in je tanden terug te krijgen is door het bleken van je tanden. Zo kun je bij de tandarts terecht om je tanden te laten bleken. Dit kan op verschillende manieren gebeuren. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een bleekgel dat wordt aangebracht op je tanden, waar vervolgens een laserlamp op wordt gezet om het proces wat te versnellen. Dit is waarschijnlijk een manier waar veel mensen iets van een beeld bij kunnen bedenken. Een nadeel aan het laten bleken van je tanden bij de tandarts is de prijs die daaraan verbonden zit. Voor sommige mensen is daarom de keuze makkelijk gemaakt om je eigen tanden te bleken.

Tandenbleekset

Tanden bleken, ook wel tanden bleachen, is dus simpelweg het witter maken van je tanden. Dit proces kun je dus ook gewoon vanuit huis uitvoeren. Zo kun je een bleach pen kopen, maar deze bevat te weinig gel om je tanden vele tinten witter te maken. De betere optie is echter om te kiezen voor een tandenbleekset van Your smile. Na het gebruiken van deze set heb je al na tien minuten zichtbaar wittere tanden. Deze manier is veel minder schadelijk dan het gebruiken van een bleach pen, omdat die manier ervoor zorgt dat het tandglazuur van je tandbeen poreuzer wordt. Dit zorgt ervoor dat je tanden extra gevoelig worden en daardoor is het dus slecht voor je tanden in vergelijking met het aanschaffen van een tandenbleekset.

Aan de slag

Als je eenmaal de tandenbleekset in huis hebt kun je aan de slag met het bleken van je tanden. In de set vind je een LED-apparaat, een herbruikbaar mondstuk en drie injectables waarmee je de behandeling uit kunt voeren. Doormiddel van deze set kun je binnen zes opeenvolgende dagen het bleken van je tanden voltooien en kun je tot acht tinten wittere tanden krijgen. Het hoeft dus helemaal niet ingewikkeld of schadelijk te zijn om je tanden te laten bleken zolang je maar gebruik maakt van de goede producten en weet hoe je te werk moet gaan. Op een gemakkelijke manier kun je dus weer een gezonde kleur terugkrijgen op je tanden.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.