Dromen van onafhankelijkheid

Wie droomt er niet van financiële onafhankelijkheid? Voor de meeste mensen blijft het echter een droom en niets meer. Waarom is dat? Wellicht komt omdat de meeste mensen hun geest niet gebruiken om dat doel te bereiken. Ze zijn wellicht niet gelukkig in hun huidige situatie, maar ze zijn comfortabel en dit comfort is de grootste vijand van groei.

Ontwikkel Millionaire Mindset

Hoe ontwikkel je je een Milllonaire Mindset? Door een paar eenvoudige stappen te volgen en je hieraan te houden. Niemand zal je het in de schoot werpen, je moet zelf aan de slag. Ten eerste moet je je richten op wat je graag wilt en het vervolgens doen. Dit klinkt simpel en dat is het ook, meestal wordt je gehinderd door je eigen instelling en gebrek aan zelfvertrouwen.

Zelfvertrouwen is echter nodig want een miljonair speelt om te winnen en niet om een nederlaag te voorkomen. Dit betekent niet dat je een egoïstische eikel moet worden. Het betekent dat je assertiever en eerlijker tegenover jezelf wordt. Je hoeft niks van andere mensen af te pakken. Er is een grote pot met niet-geclaimd goud in het midden van de tafel. Waarom zou jij niet degene moeten zijn om het te claimen? Je verdient het!

Goal-georiënteerd worden

Het is bijna onmogelijk om iets te bereiken als je van tevoren geen stevige doelen hebt ingesteld. Alleen loterijwinnaars worden een in één nacht miljonair. Door jezelf haalbare doelen te stellen, krijg je uiteindelijk wat je wil. Probeer niet snel rijk te worden, groei is een organisch iets, word gewoon langzaam rijk, je mindset is het belangrijkste middel in dit proces.

Laten we het idee nemen om je eerste miljoen dollar te maken en uit te breiden wat voor soort doelen je zou kunnen stellen om er te komen. Laten we ook zeggen dat je begint met een break-even positie – je verdient genoeg om redelijk rond te komen, maar niets meer.

Je doel voor het eerste jaar kan zijn om € 10.000 op de bank te hebben. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar het is te doen. Vervolgens moet je de stappen uitvoeren die er nodig zijn om dat doel te bereiken.

Zoek naar groei

Zoek altijd naar manieren om te groeien en niet naar manieren om te bezuinigingen. Met dat in gedachten wil je misschien ervaren of je kunt onderhandelen over een loonsverhoging met je baas, of je gaat op zoek naar een andere baan is die er beter zal betalen. Je voelt je mogelijkerwijs comfortabel in je oude baan, maar herinner jezelf eraan dat comfort jouw groei belemmert.

Je hebt ongetwijfeld ook andere vaardigheden buiten je werkplek die je kunt inzetten om je banksaldo te vergroten. Als je er goed in bent kun je websites voor mensen ontwerpen of iets dergelijks. Je kunt ook een cursus volgen om serieus geld te verdienen, zoals bijvoorbeeld Affiliate Marketing Domination review of the Millionaires Club review waarbij je  leert werken aan je mindset en waarbij je tevens je vaardigheden op bepaalde gebieden vergroot.

Geld verdienen blijft een kwestie van werken en doorzetten bij tegenslagen, maar als je weet welk werk je leuk vindt, dan wordt het ineens een ander verhaal.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.