Chopper bike

De voordelen van een ritje op de motor

Er zijn veel redenen om motor te rijden, namelijk omdat het leuk is en omdat je een interessante, lonende en over het algemeen positieve nieuwe levensstijl krijgt. Er is ook het gemak en de ongelooflijke vrijheid die het rijden met zich meebrengt, en de mogelijkheid om belangrijke contacten te leggen en je horizon te verbreden.

 

Je weet gewoon dat je veel verschillende mensen zult ontmoeten, en veel verschillende types chopper bike merken zijn er om uit te kiezen. Je zult alle soorten mensen in je leven ontmoeten, zowel op als naast de motor. Van enthousiaste, onervaren motorrijders tot vermoeiende, knokkelige koppen, je zult een aantal intrigerende, diverse mensen tegenkomen.

 

Als je motor rijdt, vind je dit misschien wel leuk

Een nieuw verslag van de EICMA motorshow, en hier is een hele coole reportage van een oude motor. In de jaren 80 begonnen mannen motorfietsen als speelgoed te beschouwen. Er op rijden was niet alleen een hobby of een ritje met je vrienden, het werd als cool beschouwd.

Nadat ze de kans hadden gekregen om te rijden, kwamen die mannen terug en gaven hun motoren een krachtige en levendige persoonlijkheid. Niet alleen omdat het leuk was om te rijden, maar omdat het een fantastische manier was om nieuw terrein te verkennen.

Wat ook geweldig is aan motorfietsen, is dat ze je stemming kunnen opvrolijken met wat kawasaki vulcan dempers die erg voordelig zijn. Vind je je werk niet leuk? Stop op weg naar huis voor een motorritje. Je voelt je misschien goed na een paar rondjes door de buurt, en tegelijkertijd ben je goed voor het milieu, en maak je nieuwe vrienden. Wat is er niet leuk aan?

Hoezo rijden eigenlijk een sociaal ding is

Rijden helpt je ook om socialer te worden, en maakt je meer uitgaand. Je ontmoet veel mensen, en je ziet veel plaatsen. Na een motorrit ben je waarschijnlijk minstens twee uur onderweg. Als je dat niet gewend bent, kun je moe worden en een beetje honger krijgen.

Als je in koud weer rijdt, zal het interessant zijn om allerlei verschillende winterkleren te dragen. Hou je niet van de kou? Je kunt nog steeds rijden. Rijden in alle weersomstandigheden is mogelijk, zolang je je maar bewust bent van het weer. Het is prima om buiten te zijn als het koud is en regent, maar als het erg koud wordt, zul je moeten denken aan het veranderen van richting, en aan het gebruik van een andere motorfiets voor betere tractie. Een motorfiets moet altijd in staat zijn om jou en je uitrusting te dragen en je thuis te brengen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.