crazy kitchen

De voordelen van een goed ontbijt

We weten allemaal dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, maar waarom is dat? Deskundigen zeggen dat het ontbijt ons gedrag, onze communicatie en ons vermogen om op te letten tot 24 uur daarna beïnvloedt.

Zorg dat je ‘s ochtends al wat eet

Hoe kunnen we vroeg opstaan om ’s ochtends te ontbijten? Een gemakkelijke manier is om het snel en eenvoudig te maken door ontbijtingrediënten in voorraad te nemen die gemakkelijk mee te nemen zijn. En het maakt niet uit hoe makkelijk het is, zorg er gewoon voor dat je iets eet van een plek waar je dat kunt doen zoals ontbijt thuisbezorgd Amsterdam.

Het beste recept voor ontbijt

Ik wil hier thuis een kleine ontbijtmaaltijd voor een week maken en die in zakjes verpakken. Op vrije dagen eet ik lekkere belegde broodjes maar vandaag eet ik liever een crème van champignonsoep, roomkaas, eieren en wortelen door elkaar meng en dit mengsel vervolgens in een zakje doe met een bakje om het in de magnetron te doen of op te warmen, heb ik elke ochtend iets lekkers en voedzaams om te eten om mijn dag goed te beginnen.

Neem het zakje en smeer een dun laagje roomkaas of pasta over de bovenkant van het zakje. Doe het deksel op het zakje. Breek het zakje niet open en breek het zakje niet. Je wilt het intact houden tot de ochtend.

Verwijder het deksel en magnetron gedurende 1 minuut op een hoge stand. Haal het zakje uit de magnetron en geef het een paar seconden om op te warmen. Zet het zakje in de koelkast of laat het 10 tot 15 minuten afkoelen voordat je het opeet.

Doe de eidooiers in een kleine kom en klop met een garde tot een goed op smaak gebracht mengsel. Voeg de roomkaas, kaas, uienpoeder, droge mosterdpoeder, knoflookpoeder, peterselie en plantaardige olie toe aan het eidooiermengsel. Meng tot het goed gemengd is. Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag op middellaag vuur. Het nauwkeurig volgen van deze instructies zal leiden tot een zeer gezond en aangenaam ontbijt, een ontbijt dat je elke dag weer kan eten. Dit is erg van belangrijk, want ontbijten zoals cornflakes worden snel saai.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.