cadeautips beauty-liefhebbers

Cadeautips voor beauty-liefhebbers

Verjaardag, Kerst, of als extraatje

We kennen waarschijnlijk allemaal wel iemand die dol is op de nieuwste trends van het seizoen, of het nou kleding is of beauty. En terecht, in de mode- en beautywereld veranderen de nieuwste trends al veel te snel, waardoor je altijd wel iets nieuws moet aanschaffen, want anders val je nét buiten de mand. 

Zo gebeurt dat ook bij nagellak. Nagellak moet bij de kleuren van het seizoen passen (neem deze winter 2021, chocolade bruin, grijs, crème, noem het maar op) of bij je outfit, maar die outfit hoort ook bij dit seizoen. Kortom, je hebt altijd passende puzzelstukjes nodig om een compliment over je leuke kleding te krijgen – ‘’wat een leuke trui, ik was precies naar zoiets op zoek!’’. 

Nu is nagellak wel een bijzonder geval. Het kan in zo’n klein flesje zitten, en toch een wereld van verschil maken. Maar, hoe zie je nou precies welke kleur nagellak bij welke outfit past, en wat zijn nog meer handige cadeaus om te geven aan echte fashionistas? Hieronder volgen een paar tips die je kunnen helpen met het uitzoeken van een perfect geschenk. 

Alle kleuren van de regenboog

Ondertussen kan je in de wereld van de nagellak zo’n beetje elke kleur vinden die je maar kan bedenken, en als die er niet tussen zit kan je zelfs nog kleuren mengen om je eigen kleur samen te stellen. Dat is waarom nagellak ook zo’n leuk cadeau is: het is erg moeilijk om een kleur twee keer te krijgen omdat elke tint net iets anders is. Zelfs al zou de gelukkige toevallig net wel die kleur hebben, dan kan diegene dus ook kleuren mengen en zelf iets leuks maken. Ook als iemand niet houdt van nagellak of bijna nooit nagellak draagt, zullen zij nooit ‘nee’ zeggen tegen zwarte nagellak. Dit klinkt misschien een beetje apart, want zwart is toch wel echt donker, maar toch kan dit net een extra stukje pit toevoegen aan je outfit die je net nodig had. 

Voor nagellak kan je de trends van het seizoen goed combineren met de outfits die je draagt. Zo gaan rode nagels nooit echt out of style terwijl rood misschien niet eens één van de kleuren van dat seizoen is. 

Waar je dus gewone ‘matte’ (zonder glans) kleuren nagellak hebt, heb je ook kleuren die er net wat meer uitspringen door er een glitter aan toe te voegen. Zo kan je met metallic nagellak super veel combinaties maken en dan ook nog eens combineren met ‘gewone matte’ nagellak. 

Kortom, nagellak is gewoon een heel handig cadeau waar iedereen blij mee is. 

Nagellak, en dan?

Naast dat nagellak voor beauty-liefhebbers dus altijd wel in de smaak valt, zijn er nog veel meer cadeaus die makkelijk te raden zijn. Dit vergt ook een beetje mensenkennis, en goed opletten op het uiterlijk van degene voor wie het cadeau bestemd is. Zo is fel blauwe eyeliner heel leuk voor iemand die dit veel draagt en leuk vindt om te laten passen bij dat ene felblauwe paar schoenen, maar voor iemand die alleen hun wenkbrauwen doet is dit natuurlijk geen geschikt cadeau. Je moet dus per persoon een afweging maken van wat diegene zal waarderen, hoewel make-up en nagellak dus altijd wel goed zullen zijn.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.