Begin van een gezondere levensstijl

Nadat ik de afgelopen tijd veel stil heb gezeten en ik hierdoor niet lekker in mijn vel zit ben ik aan het denken gegaan. Ik ben in een korte periode veel aangekomen en voelde me mede hierdoor niet fijn. Dit kwam mede doordat mijn voeding niet bepaald gezond was en ik veel te weinig bewoog nadat ik stopte met hardlopen door een blessure. Nadat ik van deze blessure was hersteld heb ik ook het hardlopen of een andere sport niet opgepakt. Hier wil ik dan ook graag verandering in aanbrengen. Ik denk namelijk dat het heel veel kan opleveren als je gewoon lekker in je vel zit. Gezondheid helpt daar heel erg bij en daarom wil ik in ieder geval beginnen met gezonder eten en ook meer bewegen.

Hulp van een voedingsdeskundige

Nadat ik zelf moeite had met het vinden van het juiste voedingsschema of het vinden van het juiste gezonde voedsel ben ik gaan zoeken naar iemand die mij hierin kan helpen. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij Jessica van Raalte. Deze diëtist in Enschede kan mij heel goed helpen bij de voeding om zo snel en op een goede manier af te vallen. Voeding moet lekker zijn, maar tegelijkertijd moet jij je lichaam ook voorzien van wat het nodig heeft. Jessica van Raalte kan mij hierin dus erg goed helpen wat mijzelf dus niet lukte.

Starten met sporten

Omdat ik in het verleden een blessure opliep waardoor ik stopte met sporten moet ik weer opzoek naar een nieuwe sport. Door een blessure aan mijn knie is het niet meer mogelijk om te gaan hardlopen. Hardlopen is heel zwaar voor je knieën en aangezien ik nog jong ben wil ik mijn knieën zeker niet kapot gaan maken. Om deze reden heb ik ervoor gekozen om te gaan fietsen. Dit heb ik altijd al een mooie sport gevonden en deze sport is ook zeker niet slecht voor mijn knie. Om de juiste fiets te kunnen vinden ben ik naar de fietsenmaker in Hengelo gegaan. Zij hebben mij uiteindelijk geholpen aan de juiste fiets waardoor ik zo snel mogelijk weer kon beginnen met sporten.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.